Privacy Policy

Yksityisyyden suojan käytäntö Parassähkösopimus.com

Johdanto

Parassähkösopimus.com (“me”, “meitä” tai “meidän”) kunnioittaa käyttäjiensä (“sinä”, “sinun”) yksityisyyttä. Tämä yksityisyyden suojan käytäntö (“käytäntö”) kuvaa sitä, miten keräämme, käytämme ja suojaamme henkilötietojasi, kun vierailet ja käytät Parassähkösopimus.com-verkkosivustoa (“verkkosivusto”).

 1. Keräämämme tiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme, saatamme kerätä tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaimen tyyppi, vierailun aika ja sivut, joita käytät. Lisäksi, kun otat yhteyttä meihin verkkosivuston kautta, saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kaikki muut tiedot, jotka annat meille.

 1. Tietojen käyttö

Käytämme keräämiämme tietoja:

 • tarjoamaan sinulle palveluita ja tietoa,
 • parantamaan verkkosivustoa ja palveluitamme,
 • vastaamaan kysymyksiisi tai pyyntöihisi,
 • noudattamaan lakiin perustuvia velvoitteitamme.
 1. Tietojen jakaminen

Emme myy tai jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman suostumustasi, paitsi silloin, kun se on välttämätöntä palvelujemme tarjoamiseksi tai lainsäädännön noudattamiseksi.

 1. Tietojen suojaaminen

Käytämme kohtuullisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä, hävittämiseltä tai paljastamiselta.

 1. Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä keräämiimme henkilötietoihin, oikeus pyytää niiden korjaamista tai poistamista ja oikeus vastustaa tai rajoittaa niiden käsittelyä. Voit myös pyytää tietojen siirtämistä.

 1. Muutokset tähän käytäntöön

Voimme päivittää tätä käytäntöä aika ajoin. Kun teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme niistä verkkosivustolla.

 1. Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhtey